търсене

За проекта

Webwxpo.bg е проект на Енигма Технолоджи АД. Това е онлайн каталог, където са представени фирми и професионалисти на свободна практика, занимаващи се с уеб. В каталога има български и чуждестранни участници. Представени са всички аспекти свързани с интернет – програмиране, уеб дизайн, копирайт, ползваемост на сайтове, интернет маркетинг и реклама, услуги, оптимизиране на сайтове за интернет търсачки, онлайн PR, онлайн брандинг, консултантски услуги.

Участниците са представени с кратко описание и с ключови думи са изброени основните направления на тяхната дейност.  Могат да бъдат въведени и техни избрани проекти. Търсенето на участниците става по ключови думи (тагове). Търсенето на проекти става по категории.

Сайтът е удобен и за потребителите, които искат да намерят фирми или фриилансери за изработка на конкретни проекти. Участниците се сортират по рейтинг – това ще помогне на потенциалните клиенти да избират услуги съобразени с качеството на работа на отделните фирми или фриилансери.

Какво целим – да срещнем търсене и предлагане на уеб услуги. Ще се опитаме да популяризираме този сайт както в самата уеб общност, така и сред потенциалните клиенти на уеб услуги. Усилията ни ще бъдат насочени и към чужбина, за да могат българските фирми да намерят подходящи партньори и клиенти и извън границите на България. Затова още в самото начало сайтът стартира и с английска езикова версия.

Надяваме се всеки участник да направи сполучливо представяне в Webexpo.bg и да бъде подходящо оценен както от професионалната уеб общност, така и от всички останали посетители на сайта.

Потребителски вход
e-mail: Парола:
Регистрация
 
Вход

Новини Статии